Kun jij wel een paar extra handen gebruiken binnen je makelaarskantoor?

Your Office is de ideale partner voor makelaars die wat hulp kunnen gebruiken. Met jarenlange ervaring in de makelaardij begrijpen wij als geen ander wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Onze diensten zijn op maat gemaakt en nauwkeurig tot in het kleinste detail. Ontdek hoe Your Office jouw makelaarskantoor kan ondersteunen en hoe onze flexibele binnendienst een waardevolle aanvulling kan zijn op jouw team.

Wie zijn wij?

Your Office is opgericht door Rianne Baars en Julie Groen. Na jarenlang telefonisch contact te hebben gehad tijdens hun werk bij vorige werkgevers, ontstond er al snel een ondernemersvonk tijdens hun eerste ontmoeting in de Watertoren in Utrecht. Deze ontmoeting markeerde het begin van een innovatief concept binnen de makelaardij.

Rianne en Julie vormen een ondernemersduo dat als een match made in heaven kan worden beschouwd, en ze hebben een passie voor hun werk die ze graag met jou delen. Met hun diepgaande kennis van de makelaardij en hun toewijding aan klanttevredenheid, kun je erop vertrouwen dat Your Office de juiste partner is voor jouw makelaarskantoor.

DSC 5966

Diensten

Diensten

Taxatierapporten uitwerken
Panden aanmelden
Koopovereenkomst opstellen

Maatwerk

Workflow verbeteren
Templates opstellen
Hulp waar nodig

Advies

WWFT
AVG
Volledige inrichting Realworks

binnendienst makelaardij

Onze diensten

diensten voor makelaars

Diensten voor Makelaars bij Your Office

Your Office is de perfecte partner in de makelaardij, met de expertise en flexibiliteit om jouw werk te vereenvoudigen en te verbeteren. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee makelaars dagelijks worden geconfronteerd en streven ernaar om oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Your Office jouw makelaarskantoor naar nieuwe hoogten kan brengen. Wij zijn er om jou te ondersteunen, zodat jij kunt blijven doen waar je van houdt!

Onze klanten zijn onder andere aangesloten bij:

Mask Group
nvm makelaar vector
VastgoedPRO logo@2x 1