Wie zijn wij?

Wij van Your Office weten wel van wanten; door onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten wij precies wat jij als makelaar nodig hebt. We hebben zelf meegemaakt hoe hectisch het makelaars leven kan zijn en willen je daarom een flexibele oplossing bieden die past bij jouw bedrijf. Wij zijn betrokken, werken efficiënt en zijn vooral ook heel erg enthousiast. We houden van ons werk!

Maar wie schuilen er dan achter Your Office? Your Office bestaat uit twee personen, namelijk Rianne Baars en Julie Groen. Na jaren telefonisch contact te hebben gehad door het werk bij onze vorige werkgevers, sprong de ondernemers-vonk direct over tijdens de eerste keer dat we elkaar in ‘het echt’ zagen. Dat eerste diner in de Watertoren in Utrecht was het begin van een compleet nieuw concept binnen de makelaardij. Tof, toch?

Rianne en Julie: een ondernemers-match made in heaven (of eigenlijk in de Utrechtse Watertoren)

Your Office levert maatwerk, nauwkeurig tot op het allerkleinste detail. Zo nemen we jouw werkwijze over, kunnen we templates of een bepaalde workflow voor je maken en luisteren we met gespitste oren naar wat je van ons nodig hebt. Zo kun jij ons precies inzetten op de manier die voor jou werkt. Als flexibele binnendienst in de makelaardij staan we altijd voor je klaar. Omdat we zo flexibel zijn, kunnen we bijspringen waar en ook wanneer jij ons nodig hebt. Je hebt ons nummer, dus waar wacht je nog op?

0 +
Taxaties uitgewerkt
0 +
Panden aangemeld
0 +
Koopaktes nagekeken
0
Actief in alle provincies
0 +
Telefoontjes beantwoord

The Team

Julie Groen

Julie Groen heeft na haar opleiding makelaardij jarenlang in de makelaardij gewerkt voor meerdere makelaarskantoren. Ze is een echte duizendpoot, zo heeft ze namelijk ook de opleiding patissier afgerond. Maar dat is nog niet alles, want ook het ondernemen zit in haar bloed. Voor Your Office had zij al een andere eigen onderneming. Julie is enthousiast, doortastend en ervaren in haar werk. De wereld van sales is geen vreemde voor Julie, zo ondersteunde zij al enkele grote bedrijven op operationeel vlak. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus is Julie sinds 2014 weer terug bij haar eerste liefde: de makelaardij.

Rianne Baars

Rianne Baars is per toeval in de makelaardij terecht gekomen. Maar met haar achtergrond in marketing, communicatie en events had ze wel meteen affiniteit met de makelaarswereld. Ze is jarenlang de spin in het web geweest voor een groot Utrechts makelaarskantoor. Rianne is perfectionistisch, efficiënt en betrokken. Ze past zich moeiteloos aan bij de verschillende klanten, levert fantastisch werk af en speelt in op jouw wensen. Ze gaat een uitdaging niet uit de weg en pakt alle nieuwe opdrachten met beide handen aan.

Your Office: een unieke flexibele binnendienst voor jouw makelaarskantoor

Met Your Office brengen wij een compleet nieuw concept naar de makelaardij: een flexibele binnendienst voor makelaarskantoren. Wij bieden maatwerk aan en leveren de gewenste documenten die jij van ons nodig hebt. Your Office vermindert jouw hoge werklast zonder vaste personeelskosten. Gaan wij als ervaren en betrouwbare binnendienst binnenkort ook voor jou aan de slag?

Recensie Overzicht

Met Julie en Rianne hebben wij vanaf de start van hun bedrijf een zeer ervaren partner in huis gehaald die ons als relatief klein maar druk bedrijf veel werk uithanden neemt op de momenten dat we ‘handjes’ nodig hebben. De kwaliteit is stabiel en de kennis en ervaring is enorm. Daarnaast is de eerste ervaring met de Your Office telefoonservice positief.

Your Office is een uitkomst voor bedrijven die flexibel om willen gaan met hun personeelskosten; alleen ondersteuning als er genoeg werk is en dus geen onnodige kosten in rustigere tijden.

Menno Grandia,

oprichter/eigenaar van aankoopmakelaarsformule www.de-aankoper.nl  

Ruim 1,5 jaar geleden heb ik Julie ontmoet tijdens een makelaarsborrel in Utrecht. Vrijwel direct daarna is YourOffice mij gaan ondersteunen met specifieke werkzaamheden. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen eigenlijk vrijwel direct instappen en de zaken overnemen aangezien zij de systemen en werkwijze van makelaars kennen als geen ander. De samenwerking beviel goed en heb ik daarom verder uitgebreid met diverse werkzaamheden sinds mijn agenda en vooral mijn hoofd overvol raakte. Ik ben de dames erg dankbaar, want zij verlichten de werkdruk en zorgen voor efficiëntere processen. Keep up the good work girls/ladies!!!
Your Office is vanaf dag 1 bij niet meer weg te denken bij ons kantoor. Wij kunnen ons nu volledig focussen op onze business. Uitstekende aansluiting tussen de verschillende collega’s bij Your Office, professioneel, accuraat en dames met heel veel ervaring in de og-markt.
Fijne en vriendelijke dienstverlening als het gaat om de ondersteuning van ondernemers. Er is ruime ervaring in bepaalde branches waardoor zij je goed kunnen ont-zorgen wanneer er extra drukte is. Een professionele organisatie met kennis van zaken en net even die extra service!

Rianne en Julie hebben een uniek concept uitgerold waar wij als makelaarskantoor regelmatig gebruik van maken en naar grote tevredenheid.

Ondanks onze goede bezetting is extra hulp soms fijn. Vakanties, een zwangerschapsverlof die wordt opgenomen of het inwerken van een nieuwe medewerker, deze meiden staan altijd voor ons klaar.

Of je nu een eenpitter bent of zoals wij een wat groter team hebben, extra handjes zijn altijd fijn.

Betrouwbaar, assertief en vooral ook heel gezellig. Ga zo door!

Arthur Covers en Bastiaan Jonker, Covers & Jonker Makelaars

Ik heb vanaf dag 1 mijn taxaties ondergebracht bij your office en dat bevalt mij tot op de dag van vandaag uitstekend!

Ze hebben een handig invulformulier voor mij opgesteld en dat lever ik, met de foto’s en de overige stukken, weer in en vaak binnen 24 uur staat de taxatie grotendeels klaar.

Wat het meest waardevol is, is dat ze niet domweg invullen maar meedenken en meekijken. Missen er stukken, dan wordt dat niet bij mij terug gelegd maar gaan ze er gelijk zelf achteraan.

Zien ze iets afwijkends, zoals een bestemming dat niet klopt, dan duiken ze er in en weten exact welke personen en/of instanties ze moeten hebben om het op te helderen. Voor mij als een-pitter zo fijn! Zo heb je toch een soort van vier-ogen principe, geeft een heel prettig gevoel.