Wie zijn wij

Wij van Your Office weten wel van wanten; door onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten wij precies wat jij als makelaar nodig hebt. We hebben zelf meegemaakt hoe hectisch het makelaars leven kan zijn en willen je daarom een flexibele oplossing bieden die past bij jouw bedrijf. Wij zijn betrokken, werken efficiënt en zijn vooral ook heel erg enthousiast. We houden van ons werk! 

Maar wie schuilen er dan achter Your Office? Your Office bestaat uit twee personen, namelijk Rianne Baars en Julie Groen. Na jaren telefonisch contact te hebben gehad door het werk bij onze vorige werkgevers, sprong de ondernemers-vonk direct over tijdens de eerste keer dat we elkaar in ‘het echt’ zagen. Dat eerste diner in de Watertoren in Utrecht was het begin van een compleet nieuw concept binnen de makelaardij. Tof, toch?

Rianne en Julie: een ondernemers-match made in heaven (of eigenlijk in de Utrechtse Watertoren)

Rianne Baars

"Perfectionistisch, efficiënt en betrokken"

Rianne Baars is per toeval in de makelaardij terecht gekomen. Maar met haar achtergrond in marketing, communicatie en events had ze wel meteen affiniteit met de makelaarswereld. Ze is jarenlang de spin in het web geweest voor een groot Utrechts makelaarskantoor. Rianne is perfectionistisch, efficiënt en betrokken. Ze past zich moeiteloos aan bij de verschillende klanten, levert fantastisch werk af en speelt in op jouw wensen. Ze gaat een uitdaging niet uit de weg en pakt alle nieuwe opdrachten met beide handen aan.

Julie Groen

"Enthousiast, doortastend en ervaren"

Julie Groen heeft na haar opleiding makelaardij jarenlang in de makelaardij gewerkt voor meerdere makelaarskantoren. Ze is een echte duizendpoot, zo heeft ze namelijk ook de opleiding patissier afgerond. Maar dat is nog niet alles, want ook het ondernemen zit in haar bloed. Voor Your Office had zij al een andere eigen onderneming. Julie is enthousiast, doortastend en ervaren in haar werk. De wereld van sales is geen vreemde voor Julie, zo ondersteunde zij al enkele grote bedrijven op operationeel vlak. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus is Julie sinds 2014 weer terug bij haar eerste liefde: de makelaardij.