Diensten

Kun jij wel een paar extra handen gebruiken binnen je makelaarskantoor?
Als flexibele binnendienst in de makelaardij bieden wij, van Your Office, maatwerk aan en leveren we precies wat jij van ons vraagt. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij vinden wij onze weg in de wirwar van documenten en hoef jij ons niet in te werken. We kunnen zelfstandig aan de slag en doen dit vanuit ons eigen kantoor. We leveren de gewenste documenten aan op de manier die jij gewend bent.

Welke taken kunnen wij voor je uit handen nemen?

Bij al deze taken geldt: bij Your Office zit je niet vast aan een contract en heb je daarom geen vaste personeelskosten. We zijn er gewoon wanneer jij ons ├ęcht nodig hebt, bijvoorbeeld als je een piek voelt in je werklast. Of een medewerker hebt die met zwangerschapsverlof gaat. Of wanneer je zelf geniet van een welverdiende vakantie. Onze hulp ligt nu binnen handbereik, je hoeft alleen ons telefoonnummer nog in te toetsen. De rest regelen wij!

Ben je benieuwd of wij een goede match zijn voor jouw bedrijf en zo ja, wanneer wij voor je aan de slag kunnen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat Your Office voor je kan betekenen

Onze diensten

Taxatierapporten klaarzetten? Panden aanmelden? Koopovereenkomst opstellen? Bezichtigingen inplannen? Agenda beheren? Of geen tijd om mee te gaan naar een fotoafspraak? Wij regelen het op afstand voor je.

Maatwerk

Your Office levert de documenten aan op de manier die jij gewend bent. Maak je gebruik van bepaalde templates of werkwijzen dan zullen wij dit overnemen. Wij doen het werk voor je, zoals je dit zelf zou doen.

Advies

Advies nodig over de WWFT of AVG? Realworks inrichten? Ook daarbij kunnen wij helpen

De werkzaamheden die Your Office verricht zijn op basis van volstrekte geheimhouding. Dit houdt in dat we de informatie die wij ontvangen voor onze werkzaamheden niet delen met derden en/of andere opdrachtgevers.