Kun jij wel een paar extra handen gebruiken binnen je makelaarskantoor?

Bij Your Office begrijpen we als geen ander wat het betekent om een makelaar te zijn. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten we precies wat jij als makelaar nodig hebt om succesvol te zijn. We hebben zelf het hectische leven van een makelaar ervaren en willen jou daarom een flexibele oplossing bieden die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. We zijn betrokken, werken efficiënt en bovenal zijn we enorm enthousiast over wat we doen. Kortom, we kunnen jou perfect ondersteunen!

Maatwerk tot in de Kleinste Details

Your Office staat echt voor maatwerk, tot in de kleinste details. Wij begrijpen dat geen enkel makelaarskantoor hetzelfde is en dat jouw werkwijze uniek is. Daarom nemen we jouw werkwijze volledig over, kunnen we templates en workflows specifiek voor jouw bedrijf creëren, en luisteren we aandachtig naar jouw behoeften. Zo kun jij ons precies inzetten op de manier die het beste bij jou past.

Flexibele Binnendienst voor de Makelaardij

Als jouw flexibele partner in de binnendienst van de makelaardij staan we altijd voor je klaar. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om bij te springen waar en wanneer jij ons nodig hebt. Met ons directe telefoonnummer ben je nooit ver verwijderd van de ondersteuning die je nodig hebt om je makelaarspraktijk soepel te laten draaien. Waar wacht je nog op?

DSC 5966
DSC 5856

De Voordelen van Samenwerken met Your Office

Diensten

Diensten

Taxatierapporten uitwerken
Panden aanmelden
Koopovereenkomst opstellen

Maatwerk

Workflow verbeteren
Templates opstellen
Hulp waar nodig

Advies

WWFT
AVG
Volledige inrichting Realworks

Taxatierapporten Uitwerken

Het uitwerken van taxatierapporten kan tijdrovend zijn, maar het is een cruciale taak in de makelaardij. Onze deskundige teamleden nemen deze last van je schouders, zodat jij je kunt concentreren op het vinden van de perfecte woning voor je klanten.

Panden Aanmelden

Het aanmelden van panden op verschillende platforms is een essentieel onderdeel van je werk als makelaar. Wij zorgen ervoor dat al je aanbiedingen professioneel worden gepresenteerd, met aandacht voor elk detail.

Koopovereenkomst Opstellen

Een waterdichte koopovereenkomst is van het grootste belang om geschillen te voorkomen. Wij helpen je bij het opstellen van juridisch correcte overeenkomsten, zodat jouw transacties soepel verlopen.

Maatwerk

Geen twee makelaarskantoren zijn hetzelfde, en daarom bieden we maatwerkondersteuning. Of je nu je workflow wilt verbeteren, aangepaste templates nodig hebt of gewoon wat extra hulp waar en wanneer je die nodig hebt, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Advies

Als experts in de makelaardij zijn we goed op de hoogte van belangrijke zaken zoals de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). We kunnen je adviseren over naleving van deze regelgeving en de volledige inrichting van Realworks, zodat je met een gerust hart kunt opereren.

Onze klanten zijn onder andere aangesloten bij:

Mask Group
nvm makelaar vector
VastgoedPRO logo@2x 1