Kun jij wel een paar extra handen gebruiken binnen je makelaarskantoor?

Your Office is een betrouwbare partner in de wereld van de makelaardij. Wij begrijpen als geen ander hoe hectisch het leven van een makelaar kan zijn. Daarom bieden wij jou een flexibele oplossing die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Met jarenlange ervaring in de makelaardij en een enorme passie voor ons werk, zijn wij dé office makelaar die jouw team naar een hoger niveau tilt.

Wie zijn wij?

Your Office is opgericht door Rianne Baars en Julie Groen. Wat begon als jarenlang telefonisch contact tijdens hun werk bij verschillende werkgevers, groeide uit tot een krachtige ondernemersrelatie. Het eerste diner in de historische Watertoren in Utrecht markeerde het begin van een revolutionair concept binnen de makelaardij. Deze ondernemers-match made in heaven heeft geleid tot de geboorte van Your Office, en dat is best wel tof, toch?

Rianne en Julie zijn de drijvende krachten achter Your Office en brengen hun jarenlange ervaring en passie voor de makelaardij samen om jou te ondersteunen. Ze begrijpen als geen ander wat jij als makelaar nodig hebt en zijn vastbesloten om jouw succes te vergroten.

DSC 5966

Diensten

Diensten

Taxatierapporten uitwerken
Panden aanmelden
Koopovereenkomst opstellen

Maatwerk

Workflow verbeteren
Templates opstellen
Hulp waar nodig

Advies

WWFT
AVG
Volledige inrichting Realworks

binnendienst makelaardij

Onze diensten

diensten voor makelaars

Betrokkenheid

Bij Your Office zijn we betrokken, efficiënt en vooral enthousiast over wat we doen. We houden van ons werk en zijn vastbesloten om jou te helpen slagen in de competitieve wereld van de makelaardij. Ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen en je werk gemakkelijker kunnen maken. Wij zijn hier om jouw succes te vergroten, stap voor stap. Samen gaan we vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je specifieke vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jouw makelaarskantoor te ondersteunen. Your Office is de ideale partner hiervoor!

Onze klanten zijn onder andere aangesloten bij:

Mask Group
nvm makelaar vector
VastgoedPRO logo@2x 1